WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  LEREN ZWEMMEN  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Jongens Drag Shorts

7 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. Mad Wave Heren Reversible Drag Weerstands Shorts - Zwart

  Speciale prijs € 11,30 Normale prijs € 15,07
  SNEL BEKIJKEN
 2. Maru Weerstands Shorts - Blauw/Rood

  Speciale prijs € 8,79 Normale prijs € 18,84
  SNEL BEKIJKEN
 3. Mad Wave Unisex Omkeerbaar Weerstands Shorts - Zwart / Turkoois

  Speciale prijs € 11,30 Normale prijs € 15,07
  SNEL BEKIJKEN
 4. Head Omkeerbaar Unisex Double Power Drag Zwemshorts - Violet / Limoen Groen

  Speciale prijs € 22,61 Normale prijs € 23,87
  SNEL BEKIJKEN

7 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

'Drag Shorts' worden ook soms 'Resistentie Shorts' genoemd. Deze training zwemkleding is ontworpen om over uw gewone badkleding gedragen te worden om extra weerstand in het water te creëren. Omdat de dragshort extra weerstand creëert, wordt de zwemmer gedwongen om harder te werken om zichzelf door het water te bewegen. Nadat de shorts uitgedaan worden en de zwemmer opnieuw in zijn normale zwembroek zwemmen gaat, voelt het veel makkelijker om door het water te gaan. Dit proces helpt bij het opbouwen van de sterkte van de zwemmers in het zwembad.

Hier bij ProSwimwear hebben we een fantastische keuze aan dragshorts voor uw persoonlijke smaak. Er zijn veel omkeerbare dragshorts beschikbaar, zodat u alle vreugde van twee verschillende kleuren krijgt, terwijl u maar één zwembroek hoeft te kopen!

We hebben drag shorts van topmerken waaronder Arena, Maru en Dolfin. We hebben zelfs enkele interessante variaties voor weerstandstraining in het zwembad. De 'Dolfin Resistance Tights' zijn ietsje anders dan de traditionele drag shorts. Ze rijken helemaal tot de enkel, terwijl normale dragshorts meestal om de middelste dijhoogte stoppen. Ze komen ook in een reeks funky kleurrijke ontwerpen om indruk op uw vrienden te maken tijdens de volgende trainingssessie!

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.