tijdelijke aanduiding-script-afbeelding
  • In deze rubriek vind je fitnesszwemkleding voor jongens. Als u uw maat niet kunt vinden, bezoek dan onze herenafdeling, waar u een scala aan andere maten vindt.

Artikelen 1-20 van 450

Stijgrichting instellen
per pagina

Onze fitnesszwemkledingcollectie voor jongens omvat zwemmen jammers, koffers, zwemmen slips en aquashorts in junior maten. In onze jongensfitnesszwemsectie hebben we veel merken aangeboden. Van bekende bekende namen als Speedo tot enkele minder bekende maar spectaculaire kwaliteitsmerken waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, dus begin vandaag nog met winkelen!

De meeste zwemkleding voor jongens die je in deze sectie vindt, zijn gemaakt van Extra Life Lycra, een materiaal dat bekend staat om zijn perfecte balans tussen comfort, pasvorm en duurzaamheid. Extra Life Lycra geeft de zwemmer een zacht en comfortabel gevoel tegen de huid. Het heeft hogere rekeigenschappen dan sommige andere materialen (zoals polyester), waardoor je een uitstekende pasvorm voor het zwempak hebt en probleemloos kunt zwemmen. De meeste Extra Life Lycra-badpakken voor jongens gaan tot 10x langer mee dan traditioneel onbehandeld Lycra. Als je jongen graag vaak zwemt en ook de vrolijkste en leukste ontwerpen wil, dan is een zwempak uit deze sectie de perfecte keuze voor hem!

© 2024 ProSwimwear ltd. Alle rechten voorbehouden.