tijdelijke aanduiding-script-afbeelding

OVER AKRON

AKRON bestaat uit drie leden, die allemaal voormalige zwemmers zijn van het Italiaanse nationale zwemteam. De meest vooraanstaande onder hen is ongetwijfeld Domenico Fioravanti. Hij behaalde twee gouden medailles op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, werd de eerste Italiaan die een gouden medaille behaalde bij het zwemmen en een historische pionier als de eerste zwemmer die goud behaalde op zowel de 100 meter als de 200 meter schoolslag in één wedstrijd.

Het leidende principe van AKRON draait om atleten die medesporters ondersteunen. Toen het bedrijf in 2005 werd opgericht, was hun eerste product het racezwempak. Zelfs tot op de dag van vandaag blijft hun Racing Research and Development-afdeling de kernfocus van het merk.

Ze mogen dan een middelgrote onderneming zijn, hun ambities passen bij de vastberadenheid van een atleet. Om deze ambities te realiseren, hebben ze geprobeerd zich te onderscheiden van multinationale concurrenten door hun sterke punten te benadrukken: een niet aflatende toewijding aan kwaliteit, uitzonderlijke service, oplossingen op maat en het koesteren van persoonlijke relaties.

Een aanzienlijke 70% van de producten van AKRON wordt zorgvuldig vervaardigd in Italië. Hun solide, tweekleurige en driekleurige modellen vormen onze vlaggenschepen, stuk voor stuk zorgvuldig met de hand vervaardigd, doordrenkt met dezelfde passie en toewijding als in het trainingsregime van een atleet.

Ook al hebben ze de overstap gemaakt van hun rol als atleten, de oprichters van AKRON blijven afgestemd op de behoeften van de huidige atleten. Hun waardevolle inbreng blijft de drijvende kracht achter de productinnovatie van AKRON .

Artikelen 1-20 van 282

Stijgrichting instellen
per pagina
© 2024 ProSwimwear ltd. Alle rechten voorbehouden.