WEDSTRIJD  |  FITNESS & VRIJETIJDS   |  TRIATLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  LEREN ZWEMMEN  |  GYM | SNORKELEN | GEZICHT MASKERS

Arena Carbon Pro Mk2

We can't find products matching the selection.

ARENA CARBON PRO MARK 2

Intelligente compressie: De sterke koolstofvezels gecombineerd met elastische garen in een geweven constructie creëren een 'lock-out'-effect. Deze vezels sluiten wanneer een kritisch rekniveau bereikt wordt, net zoals de veiligheidsgordel van een auto vergrendeld wanneer het voertuig een grote impact heeft. Bij zwemkleding maximaliseert de vergrendeling van de koolstofvezels compressie op rekkende zones, waardoor de ondersteuning en controle, waar en wanneer nodig, verhoogd worden. Tegelijkertijd blijft het stretch materiaal van Arena Powerskin Carbon Pro comfortabel zonder de mobiliteit van de zwemmer in gevaar te brengen.

Power Return: Strategische geplaatste elastische banden aan de binnenkant van de benen en de bilspieren levert extra kracht door de ""spring back"" -actie bij elke duik, schop en draai. De band strekt zich uit wanneer u zich afzet, waardoor u aan het begin van elke beweging beter glijdt als u elke schoot begint, de optimale pasvorm en bewegingsvrijheid wordt zo behouden. De banden helpen zelfs voor het snel stretchen en opwarmen, zodat je je energie kan bewaren voor wanneer je deze het meest nodig hebt - in de race met de Arena Carbon Pro.

Verbeterde Oppervlakte Integriteit: Het Carbon-Pro Mk2-zwempak is gemaakt van hoogwaardig geweven weefsel (190g/m²), versterkt met koolstofvezel, en biedt de ultieme kracht-tot-gewichtsverhouding voor gecombineerde snelheid en kracht. De superieure kracht van deze stof vertaalt zich in een sterker pak, met minder kans op scheuren of schade welke voortvloeien kan uit extreem rekken bij het aantrekken van uw zwemkleding. De behouden van de integriteit van het oppervlak van het zwembad maximaliseert op zijn beurt slijtage vermindering en optimaliseert waterafstotendheid.

De Arena Carbon Pro is het resultaat van 4 jaar intense ontwikkeling voor het creëren van de ultieme zwemkleding."

 

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.