Arena Zwembrillen - Air-Speed

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. Arena AIr Speed Gespiegelde Zwembrillen - Blauw / Zilver

  Speciale prijs € 22,98 Normale prijs € 26,61
  SNEL BEKIJKEN
 2. Arena Airspeed Zwembrillen / Duikbrillen - Zwart

  Speciale prijs € 20,56 Normale prijs € 21,16
  SNEL BEKIJKEN
 3. Arena Airspeed Mirrored Zwembrillen / Duikbrillen - Zwart

  Speciale prijs € 22,98 Normale prijs € 26,61
  SNEL BEKIJKEN
 4. Arena Airspeed Zwembrillen / Duikbrillen - Lila

  Speciale prijs € 20,56 Normale prijs € 21,16
  SNEL BEKIJKEN

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

Arena Air-Speed Zwembrillen

 

Arena is een van de meest gevestigde en vertrouwde zwemkledingmerken in de branche. Ze creëren geweldige zwemkleding en accessoires die worden gedragen door de beste zwemmers ter wereld. Nu veranderen ze de manier waarop zwemmers zich voelen en zien in het zwembad met de Air-Speed-bril, ontworpen om zo comfortabel te zijn dat 'je niet eens merkt dat je hem draagt’.

 

De Arena Air-Speed-bril biedt zwemmers een nieuw gevoel van lichtheid. Met een geweldige kwaliteit, groot comfort en een lichtgewicht constructie, is deze bril perfect voor wedstrijdzwemmers.

 

De grootste innovatie van de Air-Speed-bril is de nieuwe honingraatvormige luchtafdichtingen op de pakkingen rond de ogen. Deze flexibele luchtafdichtingen passen zich geleidelijk aan de vorm van je gezicht aan voor een comfortabele pasvorm. Omdat de luchtafdichtingen niet volledig plat worden, geven ze de gevoelige gebieden rond de ogen een perfecte vulling.

 

Een ander kenmerk van de luchtafdichtingen van de Arena Air-Speed-zwembril is het bredere dekkingsgebied van de pakkingen op het gezicht. Naast de Progressive Compression-technologie vermindert dit ook de druk rond de ogen. Hoewel deze zwembril uitstekend comfort biedt, behouden ze toch een hydrodynamische en superlichte constructie voor wedstrijdzwemmen.

 

De Arena Air-Speed-bril is FINA-goedgekeurd en klaar voor wedstrijden - perfect voor prestaties met een verbeterd comfort. Met deze Arena zwembril merk je niet eens dat je hem draagt’.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.