Arena Cobra Swipe

13 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

13 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

ULTRA SWIPE WEDSTRIJDZWEMBRIL

De Arena Cobra Ultra Swipe verlegt de grenzen van de zwembriltechnologie verder door de meest geavanceerde anticondens-bescherming ooit te introduceren! Een van de meest voorkomende problemen waarmee alle zwemmers geconfronteerd worden, is nu opgelost dankzij het innovatieve ontwerp van Arena op het Ultra Swipe-assortiment

De meest geavanceerde anticondensbescherming ooit

Arena heeft rigoureuze laboratoriumtests uitgevoerd om de bestaande Cobra-bril te verbeteren. Het Ultra Swipe-assortiment aan zwembrillen biedt nu 10 keer langer zicht tijdens het zwemmen. De nieuwe anticondenstechnologie heeft een geavanceerde chemische samenstelling in vergelijking met andere merken, waardoor de gevestigde reputatie van Arena op vlak van kwaliteit wordt versterkt.

Veeg gewoon om te activeren

Ademen? Likken? Wrijven? Zwemmers hebben allerlei technieken uitgeprobeerd om een einde te maken aan condens op hun zwembril! Lenzen raken na verloop van tijd vaak beschadigd door overmatig wrijven, waardoor de anticondenslagen bekrast worden. De Cobra Ultra Swipe is echter de eerste die 'reactivering'-techniek op zwembrillen bevat. Dit betekent dat gewoon de simpele veegbeweging de chemische samenstelling van de bril reset voor een perfecte zwembeleving!

De Cobra Ultra Swipe-bril maakt deel uit van de verbazingwekkende Powerskin-serie van Arena, waaruit een ongelooflijke selectie van elite race-badkleding bestaat. Vergezel je zwembril door vandaag nog het perfecte race pak te vinden bij ProSwimwear.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.