FINIS Rival Technische Wedstrijdzwempakken

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. FINIS Rival Zwembroeken - Wit

  € 223,84
  SNEL BEKIJKEN
 2. FINIS Rival Jammer Zwembroeken - Navy Blauw

  Speciale prijs € 191,17 Normale prijs € 223,84
  SNEL BEKIJKEN
 3. FINIS Rival Jammer Zwembroeken - Zwart

  Speciale prijs € 181,49 Normale prijs € 223,84
  SNEL BEKIJKEN
 4. FINIS Rival Zwempak Kneesuit Met Open Rug - Zwart

  Speciale prijs € 286,76 Normale prijs € 375,09
  SNEL BEKIJKEN

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

De Rival is een elite-level technisch racepak ontworpen met behulp van drie hoofdprincipes: compressie, robuuste naadstructuur en pasvorm.
FINIS heeft deze basisprincipes gebruikt om hun snelste technische uitrusting te produceren, en biedt zwemmers nu een performance-zwempak dat wordt ondersteund door onderzoek en innovatie.

Rival knieesuits en Zwembroeken van FINIS zijn gemaakt van twee stoffen: een rek stof in één richting verhoogt de compressie, terwijl een stof in twee richtingen stretch een optimale bewegingsvrijheid mogelijk maakt.

Het tweewegs stretchmateriaal laat bewegingsbereik toe door zich gelijkmatig in beide richtingen uit te rekken. Het wordt toegepast op gebogen delen van het lichaam - zoals de borstkas en bilspieren. Het heeft een gestructureerd oppervlak, wat betekent dat water vrij over en rondom de pakken kan bewegen zonder de stroom te onderbreken.

De prestatiestoffen in de FINIS Rival-techpakken werken samen om het lichaam te ondersteunen en spierefficiëntie mogelijk te maken. U voorzien van verbeterde prestaties wanneer u het het meest nodig hebt!

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.