tijdelijke aanduiding-script-afbeelding

Artikelen 1-20 van 116

Stijgrichting instellen
per pagina

Jaked Zwemkleding

Jaked zwemkleding is gericht op wedstrijdzwemmers die het meeste uit hun prestaties in het zwembad willen halen.

Het Jaked badpakassortiment biedt een indrukwekkende keuze aan trainings- en wedstrijdracepakken voor heren, dames en kinderen.

Hoewel de nadruk vooral op racen ligt, is Jaked badkleding ook een populaire keuze voor fitnesszwemmen vanwege het comfort en het hoogwaardige materiaalontwerp. Ook is er een compleet assortiment zwembrillen, petten en accessoires zoals zwemtassen, snorkels, trekboeien, peddels en vinnen.

Jaked badkleding heeft sinds de oprichting in 2008 grote vooruitgang geboekt in wedstrijdzwemkringen en maakte meteen indruk op de Wereldkampioenschappen 2009 in Rome met het revolutionaire Super Body J01 racepak. Er werden tijdens de kampioenschappen 17 wereldrecords behaald door zwemmers die Jaked -pakken droegen.

FINA-regelwijzigingen hebben sindsdien racepakken voor het hele lichaam verboden, maar dat weerhoudt Jaked er niet van om voortdurend een nieuwe reeks innovatieve top-end knielange badpakken te ontwikkelen en te verfijnen.

Het voortouw nemen is de hi-tech Jaked J Katana race pak. De J Katana is verkrijgbaar als jammers voor heren of als eendelig damespak, maar ook als speciale broeken en volledige lichaamspakken voor zwemmen in open water.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alle rechten voorbehouden.