Nike Vapor Zwembrillen

We can't find products matching the selection. • Nike
 • Nike


 • Nike

  ULTRA LAAG PROFIEL

  Optimale prestatie

  Het slanke nieuwe ontwerp is gebouwd om minimale weerstand te produceren - perfect gemaakt voor snelheid!

 • Nike

  OVERSIZED GEBOGEN LENS

  Onverslaanbare zichtkwaliteit

  Optimaliseer je zicht tijdens de wedstrijd met indrukwekkende horizontale en verticale zichtdekking

 • Nike

  FLEXIBEL ZACHTE PAKKING

  Zacht en comfortabel

  Beschikt over een buitengewone comfortpakking die aansluit aan de gezichtscontouren - zodat jij je kunt concentreren op de komende wedstrijd

 • Nike

  NIKE SWIFT SERIE

  Vind je perfecte pasvorm

  Pas je bril aan met de nieuwe neusbrugopties van Nike voor snelle en eenvoudige personalisatie voor je gezicht

 • Nike

  GESPIEGELDE LENSCOATING

  Uitstekende schitteringsreductie

  Geavanceerde spiegellens die UV-stralen en extra schittering, binnen of buiten, blokkeert


Nike is een van de meest gevestigde en erkende merken in de sportwereld. Ze maken zwemkleding en zwemuitrusting die internationaal door succesvolle sporters is gedragen. Nu gaan ze een nieuw tijdperk van zwemtechnologie in met de Nike Vapor Goggle - de meest hydrodynamische bril van Nike ooit.

Deze nieuwe reeks prestatiebrillen zorgt ervoor dat je 'minder weerstand, meer snelheid' krijgt. De Nike Vapor Goggle en de Nike Vapor Mirrored Goggle bieden hoogwaardige prestaties. Het gezichtsveld wordt uitgebreid door het gebruik van oversized lenzen en het frame is zacht en flexibel, wat betekent dat je prestaties worden verbeterd terwijl je geniet van het comfort van een hoogwaardige bril.

De technologische verbetering in de nieuwe Vapor-bril van Nike Swim gaat de manier waarop je zwemt veranderen. De Vapor-bril heeft functies zoals een ultra-laag profiel, zacht frame en een gebogen lens. Al deze functies samen maken dit de verbeterde hydrodynamische en gestroomlijnde bril die je volgende duik tot je meest verbazingwekkende brilervaring ooit maakt.

Nike produceert al jaren kwaliteitsproducten voor zwemmen. Ze hebben de industrie-ervaring als sportfabrikanten en maken producten die werken voor atleten die ze nodig hebben. Neem een kijkje op de Nikepagina op ProSwimwear en ontdek welke andere geweldige producten ze hebben die de manier waarop je zwemt zou kunnen veranderen!

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.