Speedo SS19 Collectie

We can't find products matching the selection.

Speedo SS19 Collectie

Speedo heeft de afgelopen eeuw voortdurend nieuwe maatstaven gezet voor uitmuntendheid in zwemkleding en zwemaccessoires, en de nieuwe Speedo 2019 collectie is niet anders.

Dit nieuwe Speedo SS19 assortiment biedt een breed scala aan frisse en originele ontwerpen, gecombineerd met de uitzonderlijke niveaus van prestatie en betrouwbaarheid waar het merk bekend om staat.

Voor de wedstrijdzwemmer zijn er twee nieuwe wedstrijdzwempakken toegevoegd aan de Speedo Fastskin-familie. Zowel de Speedo LZR Pure Intent als de Speedo LZR Pure Valor zijn gloednieuw voor 2019 en markeren de volgende generatie Speedo wedstrijdzwemkleding.

De Speedo SS19 zwemkleding collectie beschikt ook over een enorme selectie nieuwe trainingszwemkleding, met heldere en kleurrijke ontwerpen gemaakt met Speedo's exclusieve stoffen die bekend staan om hun bewezen duurzaamheid en prestaties.

Blader hier door de nieuwe Speedo SS19 collectie om jammers, broeken en slips in alle maten voor mannen en jongens te vinden, samen met de nieuwste zwempakken en kneesuits voor dames en meisjes.

Je vindt ook de nieuwste zwembrillen, zwemdoppen, zwemtassen en andere accessoires met nieuwe ontwerpen en kleuren voor 2019, evenals de meest innovatieve professionele trainingshulpmiddelen.

Maak ProSwimwear je Nr.1 online winkel in Speedo zwemkleding en je zult als eerste de nieuwste ontwerpen en stijlen ontdekken.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.