TYR Avictor Collectie

TYR Avictor Prelude Jammers

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. TYR Avictor Venom Open Rug Kneesuit - Zwart / Grijs

  Speciale prijs € 316,12 Normale prijs € 440,98
  SNEL BEKIJKEN
 2. TYR Avictor Venom Zwembroeken - Zwart / Grijs

  Speciale prijs € 243,96 Normale prijs € 314,98
  SNEL BEKIJKEN
 3. TYR Avictor Venom Zwempak Kneesuit Met Open Rug - Zwart / Meerkleurig

  Speciale prijs € 356,21 Normale prijs € 440,98
  SNEL BEKIJKEN
 4. TYR Avictor Venom Zwembroeken Jammer - Zwart / Blauw

  Speciale prijs € 243,96 Normale prijs € 314,98
  SNEL BEKIJKEN

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction

TYR is hard aan het werk geweest met 's werelds beste zwemmers en toonaangevende experts in zwembroek ontwerp om het TYR Avictor Tech Suit te creëren. De Avictor pakken bevatten een indrukwekkende reeks geavanceerde functies die zijn ontworpen om de prestaties van de atleet te maximaliseren, zo wordt zowel fysiek als mentaal een onderscheidend voordeel geboden.

Dit pak is FINA goedgekeurd voor het racen in officiële zwemevenementen. De technische swimsuits beschikken over innovatieve technologieën om milliseconden van uw record af te halen. U vindt hier een hoge waterafstotendheid, spiercompressie en weerstand reductie in deze TYR competitieve zwemkleding.

De Avictor 'Prelude' heeft een modieus veelkleurig ontwerp, geen andere FINA-goedgekeurde jammers of kneeskins zien er zo goed uit als deze!

De nieuwe racepakken komen ook in blauwe/roze en grijze/rode versies, blijf dus op de hoogte voor meer informatie over kleurencombinaties!

Er wordt een hydro bespuiting effect in het zwembad gecreëerd, dit betekent dat het water rond het pak stroomt en er lucht tussen het zwempak en het water ontstaat (lucht leidt minder slecht dan water), waardoor de zwemmer net iets sneller gaat!

Dit alles in combinatie met geavanceerde bindingstechnieken die een volledige waaier van beweging mogelijk maken, maar een uitstekende compressie bieden, maakt de TYR Avictor aantrekkelijk voor iedereen!

TYR Avictor Fitting Guide Male

TYR Avictor Kneesuit Fitting Guide

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.