TYR Zwembrillen

Items % 1-% 2 van % 3

Bladzijde
per pagina
Set Ascending Direction
 1. TYR Tracer X Elite Zwembrillen - Gerookt / Zwart / Grijs

  Speciale prijs € 49,60 Normale prijs € 56,86
  SNEL BEKIJKEN
 2. TYR Tracer X Elite Zwembrillen - Transparant / Rood / Navy Blauw

  Speciale prijs € 49,60 Normale prijs € 56,86
  SNEL BEKIJKEN
 3. TYR Tracer X Elite Zwembrillen - Gerookt / Rood

  Speciale prijs € 49,60 Normale prijs € 56,86
  SNEL BEKIJKEN
 4. TYR Rogue Fit Zwemmasker - Transparant

  € 42,34
  SNEL BEKIJKEN
 5. TYR Rogue Fit Zwemmasker - Transparant

  € 42,34
  SNEL BEKIJKEN
 6. TYR Edge-X Racing Gespiegelde Zwembrillen / Duikbrillen - Zilver

  Speciale prijs € 26,61 Normale prijs € 29,03
  SNEL BEKIJKEN

Items % 1-% 2 van % 3

Bladzijde
per pagina
Set Ascending Direction

Bent u in het Verenigd Koninkrijk (of waar dan ook ter wereld) op zoek naar TYR zwembrillen? Dan bent u op de juiste plek! Wij verkopen TYR's beroemde racebril, trainingsbril en open water zwemmen / duikmaskers. U vindt hier een verscheidenheid aan lens types, bril stijlen en kleuren beschikbaar in onze selectie van de beste TYR zwembrillen die beschikbaar zijn op de markt.

De TYR Socket Rocket 2.0 Gemetalliseerde Zwembrillen zijn een populaire keuze voor competitieve zwemmers dankzij hun lage profiel design en zeer verstelbare pasvorm. Deze racebril is ontworpen om ervoor te zorgen dat u snel en distraherend zwemt wanneer het erop aan komt!

De Blackhawk bril is een nieuwe aanvulling op het TYR-brillen assortiment, met elementen die uitstekend geschikt zijn voor racen of trainingen. De Black Hawk goggles bevatten veel functies die ontworpen zijn om het comfort en de prestatie te verzekeren. Deze omvatten zachte micro-pakkingen om de ogen voor extra comfort op langere wedstrijden of trainingssessies.

De TYR Tracer and Speed zwembrillen zijn andere vaste favorieten met competitieve zwemmers. Beschikbaar met spiegelende, heldere of getinte glazen en vele stijlen/kleurencombinaties, deze zijn een geweldige keuze voor uw volgende race, gala of competentie.

Deze zijn slechts een klein gedeelte van de volledige omvang van onze TYR-brillencollectie bij ProSwimwear! Blader door de volledige collectie op deze pagina's en vind de perfecte TYR-bril voor u!

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.