Zone3 Performance

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction
 1. Zone3 Dames Performance Gold Kneesuit - Zwart

  € 90,74
  SNEL BEKIJKEN
 2. Zone3 Heren Performance Gold Zwembroeken - Zwart

  € 66,54
  SNEL BEKIJKEN
 3. Zone3 Dames Performance Speed Kneesuit - Blauw

  € 65,33
  SNEL BEKIJKEN
 4. Zone3 Heren Performance Speed Zwembroeken - Blauw

  € 53,23
  SNEL BEKIJKEN

4 Artikelen

per pagina
Set Ascending Direction • Zone3
 • Zone3


 • Zone3

  PRESTATIESNELHEID

  WEDSTRIJDZWEMKLEDING

  De Zone3 Performance Speed-wedstrijdpakken zijn hoogwaardige prestatiepakken. Ze zijn ontworpen met snelheid als centraal punt van de pakken en bieden een prestatie die de snelheid verbetert als nooit tevoren. Elke centimeter stof biedt een optimale pasvorm en voelt als een tweede huid. Het materiaal is gemaakt van de Aquaflo-stof met hydrofobe eigenschappen en geeft het pak een strakke pasvorm. Dit pak is niet alleen van geweldige kwaliteit, maar ook van grote waarde.

  De hele collectie is opgebouwd uit de Performance Speed-stof. Het is een lichtgewicht materiaal met hydrodynamische eigenschappen dat de afstotende coating benadrukt. Met deze afstotende coating kun je zwemmen met een grotere weerstandsbeperking. Deze lage weerstand is ontworpen om de lichaamspositie in het water te helpen, waardoor zwemmen met verhoogde snelheid mogelijk is. Dit pak is FINA goedgekeurd voor wedstrijdgebruik

 • Zone3

  PRESTATIE GOUD

  WEDSTRIJDZWEMKLEDING

  De MF-Xlite-collectie is het resultaat van een samenwerking tussen Zone3 en voormalig Olympia en wereldkampioen Mark Foster. Dit werd een verzameling die de technische expertise van Zone3 belichaamde met Mark's persoonlijke ervaring als zwemmer. De collectie is opgebouwd uit de ‘Performance Gold’ stof die niet alleen lichtgewicht en hydrodynamisch is, maar ook een Nano Coating bezit voor optimale waterafstotendheid en verminderde weerstand.

  De stof heeft vele kwaliteiten zoals uitstekende vormbehoud, maximale ondersteuning en compressie die is gericht op spieractivering. Deze zeer gestructureerde stof zorgt voor een pasvorm als een tweede huid. Het heeft een slanke, metallische gouden draad met een flatlock-naad met laag profiel die voor een strakke pasvorm zorgt. Dit pak biedt hoge prestaties en een gedurfde look tegelijk.


© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.