HEAD MultiSport Full Suit Heren - Zwart / Rood

In stock
SKU
452436
Special Price US$ 112,00 Regular Price US$ 128,00

De Head MultiSport wetsuit is de meest veelzijdige wetsuit in het arsenaal van het hoofd! Extreem duurzaam en comfortabel, deze wetsuit kan gebruikt worden in diverse watersporten zoals zwemmen, snorkelen, surfen, canyoning en nog veel meer.

De Head MultiSport wetsuit is de meest veelzijdige wetsuit in het arsenaal van het hoofd! Extreem duurzaam en comfortabel, deze wetsuit kan gebruikt worden in een verscheidenheid aan watersporten zoals zwemmen, snorkelen, surfen, paddle boarding en nog veel meer.
Deze eenvoudige en functionele wetsuit is gemaakt van een 2,5 mm nylon bedekte neopreen, die zowel uitstekende flexibiliteit en briljante duurzaamheid biedt.
De dubbele gevoerde neopreen betekent dat het minder waarschijnlijk is om op ruwe randen te hangen of tijdens het aanbrengen van kleding, wat resulteert in een langduriger en duurzame wetsuit. Omdat het 2,5 mm dik is, zal het je koel houden wanneer het in warmer water komt en je ook een vrijheidsniveau geeft, zoals geen ander wetsuitblik.
De rode rug op de MultiSport wetsuit maakt het veel makkelijker om zichtbaar te zijn in het water.
De Head MultiSport wetsuit heeft een lage hals voor extra comfort, evenals een typische achterwaartse ritssluiting met een lang koord waarmee u gemakkelijk kunt unzippen.
Het is een full-length wetsuit, het is ideaal voor de temperatuur die je gewoon niet kan behandelen in een shorty wetsuit. U kunt ook meer drijfvermogen verwachten door de volledig neopreen armen en benen.
Start nu je aquatische avonturen met de Head MultiSport Wetsuit!

More Information
Product-Type Mens - Wetsuit
Seizoen AW15
Materiaal Neopreen
Goedkeuring Nee
Soort glas Nee
Cap Material Nee
Maattabel HeadsMensTriCompWetsuitSizeGuide.jpg
Women's Size Nee
Girl's Size Nee
Heren maat Nee
Jongens maat Nee
Brand Size Nee
Wetsuit maat Nee
Schoen maat Nee
Badmuts maat Nee
Accessoires maat Nee
Paddle maat Nee
Age Sizing Nee
Maat Nee
Voorgeschreven lenzen Nee
video Nee
Product Range Nee
Style Nee
Leg Height Nee
Display Colour Nee
land Nee
Flavour Nee
Free Shipping Nee
Speciale Prijs US$ 99,99
Write Your Own Review
You're reviewing:HEAD MultiSport Full Suit Heren - Zwart / Rood