HEAD MultiSport Full Suit Heren - Zwart / Rood

€ 95,00
Op Voorraad
SKU
452436

De Head MultiSport wetsuit is de meest veelzijdige wetsuit in het arsenaal van het hoofd! Extreem duurzaam en comfortabel, deze wetsuit kan gebruikt worden in diverse watersporten zoals zwemmen, snorkelen, surfen, canyoning en nog veel meer.

Did you find this item priced lower than
€ 95,00
somewhere else?
Ja

De Head MultiSport wetsuit is de meest veelzijdige wetsuit in het arsenaal van het hoofd! Extreem duurzaam en comfortabel, deze wetsuit kan gebruikt worden in een verscheidenheid aan watersporten zoals zwemmen, snorkelen, surfen, paddle boarding en nog veel meer.
Deze eenvoudige en functionele wetsuit is gemaakt van een 2,5 mm nylon bedekte neopreen, die zowel uitstekende flexibiliteit en briljante duurzaamheid biedt.
De dubbele gevoerde neopreen betekent dat het minder waarschijnlijk is om op ruwe randen te hangen of tijdens het aanbrengen van kleding, wat resulteert in een langduriger en duurzame wetsuit. Omdat het 2,5 mm dik is, zal het je koel houden wanneer het in warmer water komt en je ook een vrijheidsniveau geeft, zoals geen ander wetsuitblik.
De rode rug op de MultiSport wetsuit maakt het veel makkelijker om zichtbaar te zijn in het water.
De Head MultiSport wetsuit heeft een lage hals voor extra comfort, evenals een typische achterwaartse ritssluiting met een lang koord waarmee u gemakkelijk kunt unzippen.
Het is een full-length wetsuit, het is ideaal voor de temperatuur die je gewoon niet kan behandelen in een shorty wetsuit. U kunt ook meer drijfvermogen verwachten door de volledig neopreen armen en benen.
Start nu je aquatische avonturen met de Head MultiSport Wetsuit!

Write Your Own Review
U beoordeelt:HEAD MultiSport Full Suit Heren - Zwart / Rood
© 2018 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.