tijdelijke aanduiding-script-afbeelding

 

Met Proswimwear heeft u de mogelijkheid om een ​​prijsmatchverzoek te sturen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de productpagina te navigeren waarin u geïnteresseerd bent, op de knop "Prijsmatch" op die pagina te drukken en vervolgens de vereiste gegevens in te vullen.

 

Als uw prijsmatchverzoek succesvol is en binnen onze algemene voorwaarden valt, passen we niet alleen de prijs aan, maar geven we u ook nog eens 2% extra korting op het artikel! Houd er rekening mee dat het tijdens werkuren 24 uur kan duren voordat een prijsmatchverzoek wordt beantwoord (maar meestal veel sneller), en tot 72 uur als het in het weekend wordt ingediend.

 

 

Prijsmatchverzoeken moeten voorafgaand aan de aankoop worden aangevraagd en goedgekeurd.

Houd er rekening mee dat we bij het beoordelen van Price Match-verzoeken ook rekening houden met eventuele bezorgkosten.

Geschiktheid voor prijsmatching (algemene voorwaarden) - ProSwimwear Ltd matcht alleen wederverkopers die artikelen van exact hetzelfde model en dezelfde maat op voorraad hebben. We matchen geen end-of-line-producten, uitverkoopproducten of producten die door andere detailhandelaren onder de kostprijs worden verkocht. Houd er rekening mee dat de prijzen niet overeenkomen met de prijzen van Amazon en eBay.

Goedkoper gevonden met een kortingscode? Als onderdeel van onze prijsmatchbelofte streven we ernaar om prijzen te matchen voor artikelen waarop al een kortingscode of voucher is toegepast.

Als uw Prijsmatch wordt goedgekeurd, ontvangt u een kortingscode. Er kan slechts één prijsmatch-/promotiecode per bestelling worden gebruikt.

© 2024 ProSwimwear ltd. Alle rechten voorbehouden.